Banc d’essai Subaru WRX: подвижна предавка

.

Публикувано в 11:45

Ерик ЛьоФрансоа

Ерик ЛьоФрансоа
Специално сътрудничество

Колата на Квебек

Отделете малко време, за да го разгледате! В допълнение към възможното завръщане, което е най-невероятно, това е петото поколение на WRX, което е последното, което излага своите разновидности на конкуренция от неразбираеми парфоа, надвишаващи неговия ритъм. И с добра причина! Това е представителен Берлин на спортния идеал за обида, без гювеч, климатът и маршрутите на Квебек продължават през всички сезони.

Това не е Ford Mustang, WRX на Subaru заема първия клас спортни автомобили плюс най-продаваните в Канада. Искам статистика, която ще ви изненада. Sans doute pas autant que celle qui revèle que les proprietors de WRX ont en moyenne 13 ans de moins au compteur que les acheteurs «traditionnels» de ce créneau. И с добра причина. За разлика от по-голямата част от Mustang и други класически спортове, WRX не подминава бедрата ви под плаж и обаче внася климатичните условия, но запазва вътрешните си качества. Без компромис. À ces атрибути, il convient d’ajouter le prix. За най-търсените (30 995 долара) е невъзможно да се намери превозно средство, което може да работи.

 • WRX е най-удобният за живеене и използване през всички сезони.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  WRX е най-удобният за живеене и използване през всички сезони.

 • Местата са разположени до пакета за редизайн на шасито.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  Местата са разположени до пакета за редизайн на шасито.

 • На aurait souhaité un coffre plus gourmand.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  На aurait souhaité un coffre plus gourmand.

 • За най-търсените (30 995 долара) е невъзможно да се намери превозно средство, което може да работи.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  За най-търсените (30 995 долара) е невъзможно да се намери превозно средство, което може да работи.

 • Sept се натрупва на привилегията dix на WRX на три педала.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  Sept се натрупва на привилегията dix на WRX на три педала.

 • СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  Ако искате да играете на бутон (Si-Drive) за самонаправен човек, който е бряст, тази автоматична лодка е изцяло за CVT чист сироп с това усещане за “въртене на педали в живота”.

 • Двигателят, който работи на WRX, няма смисъл да намира най-добрите обиколки.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  Двигателят, който работи на WRX, няма смисъл да намира най-добрите обиколки.

 • С 2,4-литров двигател, той има хубава комбинация от мощност и висока мощност, баланс с енергичност и повишаване на енергията.

  СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

  С 2,4-литров двигател, той има хубава комбинация от мощност и висока мощност, баланс с енергичност и повишаване на енергията.

1/ 8

2,4-литровият двигател е безопасен, което прави задвижването в точката, където отчита броя на акаунтите. Все още искам да намеря същността на супер опашката, за да спестя пари за всички неща. За отмъщение той има красива връзка с мен и високи режими, баланс с енергичност и енергийна енергия. Тези състояния не се променят в зависимост от функцията на избрания избор. L’agrément, si.

При липса на командно и точно потребление на превъзходна мощност, ръководството на шест причастия – субективно – на това усещане за правене на корпус с колата.

Много впечатляващо впечатление partagee par les adeptes de ce model, puisque 7 acheteurs sur 10 privilegient une WRX à trois pédales.

Малко повече от една четвърт от собствениците на WRX в момента са на линия. Baptisée SPT (Subaru Performance Transmission), тази лодка, монтирана, която иска да възпроизведе функцията на единична трансмисия в двойно вграждане. Плюс реактивен без никаква оферта на предишното поколение, плюс допълнителна супа, но това е CVT. Възможно е двойка да разпредели двойката между подвижните влакове. Възможно е да донесете бутон (Si-Drive) на самостоятелно направения, който през лятото тази лодка е изцяло от CVT чист сироп с това усещане за “педали в живота”. За разлика от ръчния, този SPT приема електронна аварийна спирачка.

Плюс лепило

Не е изненадващо, че WRX отговаря на своята модулна архитектура, като лакира преместването на гамата на Subaru. Продължете с името SGP (Subaru Global Platform), celle-ci a fait l’objet d’une enieme evolution pour satisfaire le cahier des charges spicefiques de la WRX. Плюс твърдост в набора от нанасяне на 19 m лепилни добавки, решението на елементите на суспензията плюс детендус (дебат за четене и натрупване), за да подобрите вашите изпълнения по въпросите на издръжливостта. Вземете предвид състоянието на нашите маршрути, вълнение без най-добрия компромис. Е, в края на деня можете също да прочетете, че верига на веригата, която не се настройва към положителните ефекти и определени осцилации на колана. И след? WRX е най-удобният за живеене и използване през всички сезони.

Стабилна и неустойчива забележка, WRX с увереност в живота. Възможно е да се намери посока, която е твърде малка в средата (част от центъра) и влак, който е твърде напрегнат, за да хване точката на въжето на виражите.

Усъвършенстването на главата

В плана на стила, WRX не полага никакви усилия да се насочи към ретините (des forces de l’ordre surtout) при тяхното преминаване. Повече оценки на тази дискретност всички освен решенията, които идват в аеродинамичните или генериращи кислород свойства на механичните елементи.

На борда те са по същество детайлите, които запазват забавянето. Седалките са предразположени към превъзходно нещо, а екранът на изневярата – на намаляващите дати плюс фактите, всички те – е реален, модерен и привлекателен за консултация. В това подобрение има места за идване плюс декорации в комплекта за преоразмеряване на шасито или двама души, пътуващи удобно. От друга страна е чудесна възможност да имате куфар плюс гурман, янте плюс голям и удобен вятър, за да усетите маршрута на лодката. Това е курс на levite de vitesse réduite aussi. Enfin, екран с информация за дивертисмент, dont la taille varie selon la déclinaison retenue. Но това е критичен преглед, който, като се замисля, няма значение. Забавлението, то е на кормилото на vit.

Освежителните напитки ще бъдат включени в този доклад от Subaru Canada.

Subaru WRX

Цена четири

де $30,995 до $41,895

Видимо в концесиите

Поддръжка

Консумация

12,1 л / 100 км

Той aime

Спортен през всички сезони
Солидна конструкция
В ход е ръчно зареждане

Намерено по-малко

Куфари
Отлично автоматично зареждане
Насочена посока

Присъда Notre

Базовият модел (30 995 $) с ръчно зареждане е професията!

Техническа техника

Двигател

 • H6 DACT 2,4 L с турбокомпресор
 • Мощност: 271 ch при 5600 rpm
 • Двойка: 258 lb-pi между 2000 и 5200 rpm

Изпълнения

 • Тегло: 1515 кг (ръчно тегло)
 • Ускорение (0-100 км/ч): 5,9 s
 • Скорост на колелата: 236 км/ч

Рицарска лодка

 • Серия: 6-степенна ръчна
 • Опция: автоматично продължаване на вариацията (CVT)
 • Режим на забавление: вградено колело

Автомобилна гума

 • 235 / 45R17 (само за базов модел)
 • 245 / 40R18 (всички варианти на модела на базовия модел)

Капацитет на резервоара и препоръчителна есенция

Размери

 • Служител: 2670 мм
 • Дължина: 4670 мм
 • Височина: 1465 мм
 • Размер: 1825 мм (с изключение на външните визьори)

Не е така revoir !!

СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

Subaru STi

Sortie de route pour la STi (notre photo) qui, contrairement à la WRX, met sa carrière sur pause. Някои индекси laissent croire que Subaru pourrait lui redonner vie sous peu à l’aide de la fée elektrique. Едно от следните: концептуалната презентация на STi E-RA, представена на последното автомобилно изложение в Токио. Това е прототип на архитектура, проектирана от четири електрически кондензатора за задвижване, произвеждащи 1073 ch. Subaru parfaire parfaire sa mise au point avant de l’amener, l’an prochain, sur le mythique circuit du Nürburgring (Allemagne) en vue d’establir un nouveau record de vitesse.

Стил по-малко провокативен

СНИМКА FOURNIE PAR SUBARU

Volvoltante Impreza des Rallyes

В ера на сигурност той успя да установи връзка директно между въртящите се събития на WRX и WRX STi събитията, които ще могат да обикалят пътищата в страната. Aujourd’hui, кодовете на привидението на колата не са променени. Ако спортното майсторство остане ценност на партньор в годините на партито на клиента, това не е изключение плюс маниерът на маниерите. Hormis с някои отличителни знаци, това пето поколение WRX илюстрира тази тенденция срещу едно плюс голямо приятелство.

Направете своя опит

Пресата публикува резултатите от следните превозни средства: Acura Integra, BMW i4, Honda HR-V, Hyundai Kona, Subaru Solterra и Toyota 86. Можете да използвате един от тези превозни средства или да получите доставката, ние сме с най-добри намерения.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());