Bientôt la fin du casse-tête des mots de passe?

«Шифровете и буквите; главни и малки букви. Моят страхотен характер. Инструкциите за изработване са най-важните неща.

Те са вездесъщи за сметката да бъде банкова сметка, да четете вестник онлайн, да приемате Нетфликс, за отваряне на имейл адрес и др. Положителната страна е, че те са повече от плюс в комплексите при трансформиране на касетата за потребителите.

Selon une etude de 2020 citée par notre konfère Les Echos, chaque personne utiliserait en moyenne des dizaines de mots de passe aussi differenti les que les autres. Като човек той не е способен да запази доверие, иска да види конкуренцията.

Ne pas garder toujours les mêmes mots de passe

Някои хора използват цялата математика от миналото, което е невидимо от експертите по киберсигурност в случай на погребения, пиратите трябва да имат достъп до всички протести, предоставени от миналото. Другите бележки в карнет близо до офиса или акциите в облака на акаунта ви на смартфона. Това са само част от характеристиките на уоки-токи, разнообразие от куфари от висок клас, които съдържат мотото на уоки-токи.

Selon Les Echos (21 юни 2022 г.), гигантите на мрежата като Apple или Google, които се предлагат, в списъка със специални оферти като Dashlane, NordPass и Password и др. Нашите инструменти автоматично свързват потребителя със сайтовете или приложенията, а също така са защитени с уникално мото, което ще наруши събирането на акаунти.

Намалете пасажите, кибер репликите

Някои актове за киберсигурност ще бъдат добавени един към друг в допълнение към подкрепата за потискането на пасажите. Това е обектът на Fido (Fast IDentity Online), група от индустрии от числова верига от две години. Идеята е да се намали зависимостта от мотото за ограничаване на кибератаките. Формата на лицето или дигиталната сервиране на сусам. След десетилетие на търсене, произведенията са на изход. Le mois dernier, ябълка, Microsoft и Google обявява новата си технология за идентичност, наречена “Multi-device Fido”.

Технологията “Multi-device Fido” възпроизвежда криптографски инструменти и биометрични заснемания на смартфони. Размяната на mot за преминаване на стажант и сървър се изплаща с крипто ключ.

Публичният ключ се намира на сървъра, а частният ключ се намира на терминал, свързан към потребителя. За да се свърже, потребителят може да активира частен ключ, който комуникира с публичния ключ на сървъра, за да разреши достъпа. Той използва биометрична технология от своя терминал. Selon le model, cela peut be la reconnaissance du visage, de l’iris ou de l’empreinte digital. Ако устройството няма биометричен уловител или ако не работи, потребителят може да активира ключ с цифров код или пропуск, но клетката не е включена в мрежа.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);