Ces femmes qui dérangent | Вестникът на Монреал

Париж са отворени с оглед на предизборната кампания. Заобиколен от окръг Ташеро, има свободно място за местната Катрин Дорион.

Жалко, сигурност. Курсът е много интересен. Voyez-vous, по пътя на професионализацията, Квебек в солидарност с Етиен Гранмон, експерт по отношение на обществения транспорт, за и защита на неговите цветове.

On ne peut que se requireer si l’appui qu’avait offert Catherine Dorion à l’autre kandidat en lice, Madeleine Cloutier, n’a pas, malheureusement, fini par lui nuire.

Car on beau parler de l’ascension des femmes en politique, la realité demeure qu’on prefère les femmes qui ne dérangent pas trop.

Oui aux femmes, pourvu qu’elles soient comme les autres.

Trop

Забележка по обществения дебат.

Доминик Англад е твърде амбициозен. Катрин Дорион е много развълнувана.

Те не са единствените.

Полин Мароа е твърде буржоазна. Кристин Сен Пиер е твърде късно. MarieChantal Chassé е троп робот. Marwah Rizqy е твърде агресивна. Manon Massé е твърде маргинална. Даниел Маккан е твърде млада. Véronique Hivon aurait même été trop consensuelle.

Il ya aussi la longue list des trop exigeantes, trop bêtes, trop difficiles.

В политиката, от друга страна, жените. Без неуспехи. Без да чака.

С равни компетенции, правителството предпочита да наследи Женевския Гилбо пред Лиз Терио.

парадокс

Жалко, но той потвърждава, че живее в свят на автентичност с ключ към политически успех. Популярният френски курорт Лего е много популярен.

Електоратът на Франсоа Лего с неговите сили и неуспехи е наясно, че Квебек ще бъде признат в Луис. Разпознавате ли в своите приблизителни оценки кои джамаи обикалят червените монети? Признават се в двойките си, частта, която е във фонда, не е тотална торта.

Ще ме насочите, че Франсоа Лего е уникален политик, който има шанса да бъде добросъвестен в момента. Peut-ether, но изобщо не.

От границата на задълженията, която избирателите са съгласни, въплъщението също е реалност, която той предпочита. Има голяма толерантност към защитата на мъжете, които са жени в публичното пространство.

Loin de moi l’idée de lancer un debate sur la masculinité toxic. Този тип дискурси има забележителни и напълно контрапродуктивни елементи.

N’empêche, il demeure paradoxal qu’à l’heure de l’authenticité, les femmes se font reprocher la leur.

Vraies

Не споделях вашите мнения, критикуваха ме и ми липсваше Катрин Дорион. Тя колективно я принуждава да се ангажира да бъде англичанин.

Прекарах добре с Кристин Сен-Пиер, която ме покани да ремонтирам, за да бъда майка. Знам обаче, че искам да избягам от провинцията и имам благородна страст, която ме кара да живея в Квебек.

Искам да отида при Marwah Rizqy de transmettre toute sa fougue à son futur garçon.

Parce que ce sont celles et ceux que dérangent qui font avancer la société.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=242991719478311&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));