Décès en CHSLD durant la pandémie | Семейни лекари “ebranzés et stupéfaits” par rapport de la coroner Kamel

Пасажите от неотдавнашния доклад на коронера Géhane Kamel за дните на капитулация в CHSLD потвърждават първата неяснота от несправедливостта, критикуваща пандемията, на медицинската практика в тези заведения selon la Fédération des médecins omQipéticiens du Quénébecins FM.

Публикувано тук в 23 ч.

Ариан Лакурсиер

Ариан Лакурсиер
Пресата

Синдикатът на медицинските специалисти на семейството ще бъде частично квалифициран като “всеобхватни алюзии” след “евтаназията”, която все още е в CHSLD в началото на 2020 г.

В писмо от новите страници на коронера и главния готвач на Квебек, Паскал Декари, общината FMOQ строго определя пасажи от rapport de la coroner Géhane Kamel, depot le mois dernier.

„Той е този, който е получил некомпетентност и сигурност на преценките и a priori peut-be не финансиран“, посочва председателят на FMOQ, д.r Марк-Андре Амио.

Практическо мнозинство от разстояние

В доклада си Crown of Camel отбелязва наред с другото, че не е въпрос на няколко дни след началото на експлозията CHSLD Herron, а че „повече от 50% от жителите са дехидратирани“, което лекарите са в момента. Съдебният лекар пише, че това е съдържанието на телемедицината “malgré le besoin de soutien et le trè grand grand debre decès”. Rappelons que 47 души са десетилетия на COVID-19 в това заведение на Dorval depuis fermé. Данните от препоръките на коронера изискват от Collège des medécins de «revoir les praktiques medicéles individualisles de medécins traitants» или CHSLD Herron et dans d’autres CHSLD. Колежът по медицина обяви, че тази препоръка се дължи.

За FMOQ коронерът omet de mentionner le contex dans lequel se pratiquait la medécine en CHSLD au moment de la premie vague et même avague. В писмото се споменава, че “в паниката на санитарната криза” мотото на заповедта е “да се намалят максималния брой контакти”, по-специално с хора на 70 и повече години. На 15 март 2020 г. Колежът на практикуващите лекари публикува съобщение в учебната програма, което повдига въпроса за „медицинските прегледи“. Отличителен плюс липсата на защитен материал, rappelle FMOQ. „On ne voulait pas faire entrer la COVID dans les CHSLD“, каза Dr Амиот.

Застъпници директно към професионалните въпроси на FMOQ, Dповторно Даниел Дауст смята, че по-голямата част от медицинските специалисти, които са работили в CHSLD, са практични „смесени“ деца. C’est-à-dire qu’ils pratiquent à la fois aux urgences, en hospitalizu ou en cabinet en plus de travailler en moyenne dans huit CHSLD différents. Dans le cas du CHSLD Herron, la Dповторно Дауст споменава, че медицинският персонал “работи в други CHSLD и други резиденции”. „Това е рисковано, това е вирус, който пренася вируса на други хора“, каза той.

Ла Дповторно Виждате, че нормалната практика в CHSLD предполага, че лекарите посещават своите заведения 2 или 4 пъти на месец и това, което искат да се обаждат през останалото време. „Мисля, че преди пандемията не мога да бъда освободен в лагера, за да оценявам потребител“, пише той в писмото. Ла Дповторно Дауст посочва, че докладът на коронера е извикал факта, че той е имал и не е имал награда за жизненоважни признаци на регулиране в CHSLD. „Повече хора не искат да натискат всички списания в CHSLD“, каза тя. „CHSLD се разглежда като среда на живота. A milieu de vie, les gens n’ont pas des medicinski kousit tous les jours », ajoute le Dr Амиот.

Без да разкрива феномена, Дповторно Дауст споменава, че медицинският персонал на CHSLD не е искал да изостави практиката си след публикуването на доклада на коронера, като прецени, че вниманието все още е в сферата на “нереализма”.

FMOQ потвърждава, че само 3% до 6% от услугите за фактуриране на CHSLD продължават за първи път, когато това се реализира в телемедицината. Практика, която не е по лош начин, казва FMOQ. La preuve: l’hôpital chinois de Montréal, cité en exemple pour avoir bien géré la première vague, est parmi les 10 CHSLD ayant eu le plus recours à la telémédecine dans la metropolisQ, забележка за F.

“Не съм в евтаназията на масите”

FMOQ се нарича още „обърканост и анимация на несравним подход за докладване на това, което се дължи на доклада на коронера за линията с глобите на живота“. Ла Дповторно Дайте ни бележка за “алюзия за евтаназия”, която ще бъде последвана от CHSLD в съответствие с използването на протоколи за респираторно лечение. La FMOQ dit que des medécins ont été «ébranlés et stupéfaits de lire određenees заключения на коронера» à ce sujet.

Протоколите за контрол на дишането, прилагани в подкрепа на пациентите на пациентите, са дългосрочни потребители в болницата и в момента се адаптират към реалността на пандемията, Dповторно Daoust. Notammet permettre une intervention avec une plus grande distanciation physique avec le пациент.

Данните, предоставени от Италия и Съединените щати в началото на пандемията, също включват модификация на приложимите дози, изрично FMOQ. Plutôt que de donner une première morphine de 2,5 mg on offfrait d’emblée 5,0 mg. Soit е еквивалент на компресия на Dilaudid за фрактура, dit la Dповторно Дайте го на „не мислете какво общо имат пациентите с него“. “Дупето на soulager leur détresse respiratoire” и не влизайте в палиативна седация, това. Тази промяна на дозата на това решение, инфекция с автомобилен вирус “на големи респираторни проблеми, недостатъци в контрола, много бързо”, изрично la Dповторно Daoust. Pour elle, “драмата, че aurait été de ne pas soulager ces pacijenti-là”. Ла Дповторно Daoust estime que pour les familles, il faut être clair: “Il n’y a pas eu d’euthanasie de masse”.

В съдебния кабинет той споменава, че Мд Pascale Descary «a pris acte des observations» от FMOQ и предава на коронера Kamel и неговия син колега оценител, le Dr Жак Рамзи. „В цялото отношение към основната независимост на коронерите в рамките на мисията, главният главен готвач не коментира тези наблюдения“, каза той.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());