Déjà 14 000 femmes inscrites à l’avis de großsesse provincial

След четири месеца, след 14 000 жени на тази линия и голяма сума пари, е създадена нова правителствена програма, която да ви помогне да оцелеете през първия триместър.

Публикувано в 6:00

Луиз Ледюк

Луиз Ледюк
Пресата

«C’est une grande avancée d’avoir réussi à mettre en place ce tout nouveau program qui est une porte d’entrée vers toutes sortes de services dont onso besoin les femmes enceintes», бележка la Dповторно Шантал Лакроа, семеен лекар и медицински съветник в Дирекцията по обществено здраве.

В началото на живота добро име за жените по повод изненадваща изненада, че лекарят на семейството няма да може да живее, няма да бъде изпратен да се препитава в епоха или съществуването на специални специалности и beaucoup de grossesses tardives.

Или това е първият триместър, който ще може да прави тризомията за тризомията или за VIH на морето – което ще сведе до минимум риска бебето да е толкова докачливо.

В допълнение към програмата за известяване на едро, жената е в контакт с лице, което има семеен лекар, гинеколог, свекърва или специалист по медицина.

Cela évite à chacune de faire de longues recherches parfois infructueuses, ce qui est pariculièrement compliqué si on a immigré depuis peu de temps, fait observer la Dповторно Лакроа.

Услугата се предлага на 11 езика. В момента 1025 професионалисти се представят, за да направят най-важното.

80 000 посещения годишно

Има около 80 000 посещения годишно в Квебек. Селон Ани Мотар-Беланже, координатор по перинаталитет и малки деца в Дирекцията по обществено здраве, 13 710 жени, които са вписани като най-представителните за този отличен отдел. “On savait que l’on ne rejoindrait pas d’emblée toutes les femmes, mais ce que l’on souhaite, c’est que ça devienne une norme sociale, que toutes se disent:” Je suis enceinte, je m’inscris ” . »

В допълнение към професионалните умения се провежда и комуникационна кампания сред населението. След стартирането на услугата, около 56 000 посетители бяха консултирани на уеб страницата Ma grossesse, като се посочи Министерството на здравеопазването и социалните услуги.

Живеят ли всички жени, които са вписани в реалния си живот? Ани Мотар-Беланже каза, че не знае точните резултати от случая, но това е мандатът на встъпилата страна, която трябва да бъде подпомогната.

Дългоочаквана услуга

Тази услуга се рекламира от дълго време от експерти, които се интересуват от жени, които могат да намерят професионалист, който да гарантира, че парите им са много добри.

Това е и една от първите препоръки на комисията Лоран, създадена при трагичната смърт на момичето Гранби.

Квебек очаква да може да обедини отново най-уязвимите жени, но идеята е, че всички тези жени са вписани, а други също ще могат да благоприятстват тяхната организация.

Встъпилата страна да провери мандата на отговорната жена, в случай на медицински хирург, в случай на частни програми, в живота на pauvret, в смисъл на изолация, в знанието за купони ‘aliment pendant la grossesse , и т.н.

С Алис Жирар-Босе, Пресата

И спестете повече

  • 31%
    Делът на Монреал, който е в бъдеще без големи пари през първия триместър

    Източник: ÉTUDE DE ROXANE BORGÈS DA SILVA ET MIKE BENIGERI, АНАЛИЗ НА РАЗРАБОТВАНЕТО НА PRIME SUVI MEDICAL OF GROSSESSE В РАМКАТА НА ПРОЕКТА ЗА ИМПЛАНТАЦИЯ НА СИСТЕМА НА GROSSESSE В МОНРЕАЛ (2020)

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());