Détenu depuis 2003 | 76-годишно момиче, което е свободно да чете

След 19 години в затвора мъченикът Жан-Ги Ламбер напусна в името на свободата. В края на един ден на обсъждане журито се запозна с достойнствата на 76-ата годишнина от приемането на основната условна свобода, която ще се проведе през 2028 г. attentat craint toujours son bourreau.

Публикувана на 1152

Луи-Самюел Перон

Луи-Самюел Перон
Пресата

Целта на посещението на Жан-Ги Ламбер, последният ден, беше видима по време на 12-те кръга на премахване на напредъка на наказателното законодателство срещу дългосрочното задържане. “Laissez-moi une chance”, потиснат от етажната собственост в затвора, за да живее без възможност за условно освобождаване преди 25 години.

Жан-Ги Ламбер е на турне със жури начело на “последния шанс”, рядка процедура, включваща лишаване от свобода на осъден и дата на освобождаване с опасност за живота. След премахването през 2011 г. това разпореждане не е налично за останалите етажни собствености преди тази дата.

„Нямам добър чорапогащник, но съм нещо повече от къщата на моята къща. Il ne me reste pas grand temps à vivre encore, et je suis malade. Виждам времето на времето с моята приятелка », вярвам в затвора в пленатите Жан-Ги Ламбърт, в бара. Победител в темата за здравословните проблеми през последните години и неуспешната смърт от COVID-19.

За първи път Жан-Ги Ламбер има възможността да играе роля в смъртта на Робърт Фатуш и в случай на смъртта на Елиас Фатуш през май 1997 г. в Монреал. „Je suis aussi coupable“, at-il concédé, en se обвиняемият d’être un „tueur“. Възползвайте се от това пиеге от плюс дилър плюс години след смъртта.

Този ден Жан-Ги Ламбер е главен треньор на Роджър Мето. Той прие и възможността да стигне до бензиностанцията, само защото братята Фатуш бяха атакувани. Жан-Ги Ламбер каза 5000 долара за договора, изберете версия.

Мъртвите са командвани от Басел Ел Юсеф, като един от братята Fattouch, имам приключение с жена, просто полицейската версия. Не че Жан-Ги Ламбер е казал това обвинение в тази афера. Selon un communiqué du SPVM, Bassel El Youssef est porté disparu depuis през 2000 г.

Laissé pour mort par le tireur, Elias Fattouch е resté des mois aux soins intensifs à la suite de l’attentat. Encore aujourd’hui, le survivant affirme craindre que Jean-Guy Lambert tente de se «debarrasser» lui. В депозитно писмо в съда отговорът на титлата на собственика е да живеете “мизерно” по много прост и колеблив начин.

„Обичам те, загубих живота си. Сърцето ми в душата, физиката в душата, манталитетът в душата, а ти искаш свобода? Как можа да не минеш? На 25 години е като тук. Трябва да живееш като пушач. За да мога да намеря света, се убедих в това и Басел Ел Юсеф. Je vois les trous dans mon corps et mon visage. С твоята топка на свободата”, доверявай Елиас Фатъуч в писмото.

Мд Катерин Брабант и Мд Claude Berlinguette-Auger ont pilote le dossier pour le ministère public, alors que Mд Сандра Бруйлет представлява М. Ламбърт.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());