“Epuisé”, групата BTS преди почивка

(Сеул) Se disant «épuisé», le groupe de K-pop BTS a annoncé une «pause» pour que chacun des sept jeunes hommes le composant se concentre su son propre parcours, après la carrière fulgurante de ce boys band qui génère des долара за икономиката на Южна Корея.

Липсва от 6:57 ч

с Maggy DONALDSON и Nicolas REVISE в Ню Йорк
Агенция Франс прес

Leur label HYBE, който е degringolait en Bourse mercredi matin au lendemain de cette nouvelle, a tenté d’atténuer l’information en assurant à l’AFP que les sept garçons continueraient à travailler ensemble.

Обявяването на тази “пауза”, която е резултат от бомба по социални въпроси, и тази верига от лордове, господари на техните препредавания в Интернет за отбелязване на новата годишнина на групата на артистите, формираха една от годините на годината.

В много модерен и неформален стил, преградата в дънки и тениски се превръща в красива маса в гората, с бутилки вино и бира, виолетов и син антураж от балони.

L’un d’eux, RM, 27 години, explicque les larmes aux yeux et la gorge nouée qu’après plusieurs номинации aux награди Грами – les recompenses de l’industrie musicale américaine – ils «ne savent plus quel ex groupe ils for , ajoutant que certains membres sont «épuisés».

Звездна система

„Мисля, че смятате, че BTS са различни от другите групи […] но проблемът с K-pop и ансамбъла „звездна система“ е, че не е подходящо времето за умиране“, изсипва младият мъж на адреса на милиони фенове и света на музикалната индустрия.

BTS се счита за помпа за генериране на милиарди долари отстъпки за южнокорейската икономика и регистрирани през 2021 г. с рекорд от над милиард долара, благодарение на онлайн и спомагателно съдържание. продажби на албуми.

Mais selon RM, le groupe «doit sans cesse produire de la musique et faire quelque select».

“En dix ans, j’ai changé et j’ai besoin de réfléchir et d’avoir du temps pour moi”, souffle l’artiste.

L’un de ses partenaires, Suga, advertise alors que BTS «va dorénavant faire une pause».

„Те стартират паралел от индивидуални и екипни проекти“, каза AFP на етикета HYBE.

Друг член, Джимин, на 26 години, каза, че е успял да “разбере” какво ще направи и да помисли за сувенира, който би искал да играе с феновете си.

Джимин, който е представен като негови другари на корейски и не поддържа английски субтитри във видеото, също ще признае, че BTS „преминават пасивна разлика, (който) иска (своята) идентичност, дълъг процес и épuisant».

À la fin du dîner, les «icônes de la pop du 21д seècle »selon leur label Big Hit-auteurs des tubes Динамит et Масло – голям успех и експеримент в признанието на феновете, подредени с знамето на “армията”.

„Ce n’est pas que nous mettons fin au groupe“, assuré Suga, „nous vivons juste séparément pour un moment“.

24-годишният Et Jungkook каза, че „ще бъдем отново журналисти, повече от тези, които ни помагат“, настоявайки за „благословията“ на феновете.

Това са единствените монтажи, които сте публикували в публикациите с милионерски коментари във видеоклипове в YouTube.

„J’adore vraiment leur façon d’être honnête“, каза той. „Това са хора като нас. Те могат да бъдат дебели и отслабнали. Те заслужават да бъдат върнати и да печелят от това, което правят “, каза той.

Лий Мун Уон, експерт в културата на K-pop, съжалява за съобщението „обърка“ и „pas claire“.

„Изглежда, че това, което искате да направите, това е, което BTS могат да направят с дейността на групата annexes (както в YouTube) всичко в една кариера“, каза AFP, която не е на първо място. Нови албуми в такава група.

“неизменност”

„Това ще бъде по-подходящо от публичния етикет на изявление за деклариране, което ясно означава това“, каза М. Лий, който заяви, че има голяма точност, която ще може да обяви в дискусионната група. пропуснете да създавате фенове.

BTS, който е вид албум с песни и антология (Доказателство), avait déjà annoncé des «pauses» през 2019 г. и 2021 г. Mais cette fois, le groupe «a besoin de changement» et désire «commencer un nouveau chapitre», martèle J-Hope, un autre membre du septuor.

Южнокорейските художници бяха поканени на 31 май от президента Байдън à la Maison-Blanche да осъдят расизма между азиатския народ на Съединените щати.

Групата откри този ден за двама души, за да се обърнат към ООН през 2018 и 2021 г. по предложение за изменението на климата и пандемията от COVID-19.

window.fbLoaded = false;
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({appId: ‘166995983353903’, version: ‘v3.2’});
window.fbLoaded = true;
};
(function() {
var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;
e.src = document.location.protocol +
‘//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js’;
document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);
}());