F1 22: Версията за PS5 е във възход

Игра за новини F1 22: Версията за PS5 е във възход

Публикувана на 22.06.2022 г. в 17:49 ч

Типът на F1 22 приблизително и авторът на комуникацията на заглавието на Electronic Arts. След обявяването на VR арестите в хода на играта, той в момента се подготвя за версията на играта за PlayStation 5 с авангард за сметка на други игрови конзоли.

DualSense в услуга на усещанията

Ако искате да видите текущата версия на PC версията F1 22 sera съвместим с VR капачки Valve Index, HTC Vive и Oculus Rift, за да се насладите на пилот, dorénavant, EA показва, че версията за PlayStation 5 aura elle aussi droit à une petite Supplementarrité suplémentaire. Играта, разработена от Codemasters, в образа на Гран Туризмо 7вземете предвид и вземете предвид различните функционалности на DualSense, манетата на PlayStation 5, за да увеличите максимално усещанията.

Тъй като се оказва поничка, на механичната спортна игра присъства първият юбиляр, използващ адаптивните джаджи на последната машина на Sony. L’objectif ici est de renforcer la résistance des gâchettes lors d’un freinage ou d’une perte de controle d’un vehicule afin de renforcer l’immersion.

За PS5 адаптивните приспособления се използват в посока на тресчотка директно от съотношението на съпротивлението към гумите. Cela signifie que lorsque votre voiture se „braque“ lors d’un freinage, le degré de réistance de la gächette de freinage augmente aussi, ce qui permet une connekion avec la voiture plus immersive. От самото начало, ако се разделите в свободно колело, съпротивлението на ускоряващата порта. Тънка разлика между съпротивлението на ускорение и отказ при спиране е елемент, който е реализиран, за да симулира разликата в налягането при падане за активиране на педала на спирачката в същото време, когато е необходимо за активиране на задвижващия механизъм. Стивън Емблинг, старши дизайнер на игри в Codemasters

F1 22: Версията за PS5 е във възходF1 22: Версията за PS5 е във възход

Хаптично връщане и високоскоростно връщане към програмата

Това не е така, Codemasters точно определи, че хаптичните ресурси, които обитава DualSense seronto, са равни на печалба. Премиерната технология е в обсега на най-трудните сблъсъци с вибрациите на манетата, но и с различните текстури на терена. On imagine donc que l’on sera vite alerted par les vibrations localisé lors d’une sortie de route par exemple.

Използване на връщане на хаптиката на DualSense на PS5, усещания за сблъсъци и повърхности на été grandement améliorées. Това връщане винаги е възможно за съобщаване на повърхностните отломки на индивиди и създаване на добро изживяване плюс потапяне, когато имате възможност да представите колата на частен парцел. Плюс това, това усещане може да се локализира на дивана или отдясно. Един образцов parfait de ceci est lorsque seules les roues gauches de la voiture du joueur sont pressées агресивно contre le bord de la route, le retour ne se sent que du côté gauche de la manette, ajoutant ainsi au realism. Стивън Емблинг

За да завърши деня, прическата на манетта ще бъде използвана от инженера на курса, за да вземе решение за паролата. Тази последна бележка забелязва индикациите на веригата и вие помагате да стигнете до порта на пристанището благодарение на вашия добър съвет.

За rappel F1 22 е на компютър, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S и Xbox One на 1 юли 2022 г.


Препоръчайте F1 22 на Amazon

Тази страница съдържа партньорски връзки, които сертифицират продукти, които JV избира за вас. Просто изчакайте да щракнете върху някой от тези хора или няма да платите повече, но търговецът ще отмени комисионната.
И спестете повече.