Google Updates приема нов интерфейс

Google Новини вече са нови! Интернет притурката е напълно съвместима с интерфейса на интерфейса на нейната услуга за новини – също така се харесва на Google News – от местоположението на темите плюс личности и още личности.

Google Новини (Google Новини на английски) имат значителна полза за важен месец в деня за вас. Google най-новата реклама във вашия блог усъвършенстване на интерфейса към някои от тях пред възприемчивите субекти, които представляват интерес за интернираните. Cela преминава покрай промяна в критериите за персонализиране на актуалността. Пуснат през април 2002 г., след 20 години, интерфейсът на онлайн услугата, който беше променен, ще се проведе по-късно през деня на 2018 г. Google Actualités est très utilisée puisque, selon Google, elle est е наличен в повече от 125 държави и на 40 езика. Всеки месец има повече от 24 милиарда кликвания, които са засегнати от резултатите от Google Търсене и Google Новини.

Desormais, la firm cherche à ce quo son algorithme mette en avant les factualités les plus pertinentes selon les centers d’interets de l’utilizateur et sa localization. “Този нов аспект за Google Новини на компютър е вдъхновен от ресурсите на раздела за четене. Опростихме начина за справяне с най-важните новини в съдържанието на най-доброто съдържание, местните новини и персонализираните избори на страницата на страницата“, изрично се казва в интернет. Тази промяна е видима на началната страница, а стажантите са добавили достъп до персонализирана информация във цялата информация плюс генерали, които предоставят актуалност и основни важни теми.

Факт плюс местен и персонализиран

Първата промяна е козметична, лентата на секциите е мигрираща към хижата на страницата под формата на ъгли, а не плюс колона на дивана. Този раздел обаче включва „Вашият избор“, „Местни новини“ и „Персонализирани препоръки“ в новия офис. Те са засегнати в сърцето и са много лесни за намиране. Desormais, бутонът за филтриране ще предостави допълнителна информация на секцията с местни новини, която ще може да предостави информация за вили и села, които представляват интерес за потребителите. Практично да можете да гледате автора на тази соя!

© Google

Акцентът е и върху персонализирането на субекти, които се интересуват от стажанти. Това е нова функция, която ще може да дефилира и щраква върху артикулите, които представляват интерес. Възможно е добавяне, потискане и реорганизиране на секциите. Суфиксът за щракване върху бутона за персонализиране в горния десен ъгъл на секцията „Vos Thèmes“.

© Google

Google обяви, че нова версия на Google News ще бъде публикувана в този акаунт, но ще бъде възможно да имате малко време, за да разберете използването на печеливши потребители.