Kropyva, приложението за Android, използвано от украинската артилерия

Вие също се интересувате


[EN VIDÉO] Военни дронове
Какво обслужва различните видове военни дронове?

Сталин апелира към артилерията на “Dieu de la guerre”, а в Украйна – към трупите на Владимир Путин feu. Изправете се пред това числено превъзходство в концерта obusiers, l’Ukraine joue la carte de la precision et de la velocité. От 2014 г. с анексирането на Крим и първите премиери на Донбас украинската армия ще може да подкрепя и подкрепя новите членове на патриотичните организации да останат на фронтовата линия.

Това е SOS Army House, организация, която разработи такъв приложение за Android смартфон за украинска артилерия. Baptisée Поръсете (orties), cette application de cartografie permet de marquer une position ennemie. Алгоритъмът и думите търсят парчетата от ‘артилерия което е в близост и може да се координира от следното.

Благодарение на нея, обусиерите разпространени в различни зони, синхронизирайте лостовете им за прекъсване на масивната електропровода. С Kropyva времето за реакция е намалено, което ме прави уязвим. Ainsi, времето, необходимо за разгръщане на батерия от автобуси, се намалява на 3 минути срещу 15 минути, а цикълът на едно преминаване е от 3 до 1 минута. За комуникация между различни артилерийски оръжия, данните се предават по шифрова линия или по кладенец сателит. Във всички случаи приложението може да се използва с внос на модел на шина и нотация на канони от 152 мм от Съветския съюз, който е оборудван и от украинската армия, която е руска.

Канони, дронове и приложение за Android

В края на годината разработчиците подобриха приложението с артилерийски ресурси. Тя е многовалентен и много беден човек, за да бъде нает за разминирането. За целта на ефективността приложението е направено чрез кибератаки, доказани от хакери на Изящна мечка. Тази група руснаци, близо до Кремъл, започна верига от атаки срещу центровете за сателитна връзка за нарушаване на комуникациите след инвазията.

Но, много ви благодаря Starlink де SpaceX qui a pris le relais, le fonctionnement de Kropyva n’a pas été perturbé. Depuis son deploiement, l’application Kropyva s’est également fait remarquer par les armées occidentales pour sa flexibilité, son coté malin, son efficacité et son faible coût. Alors que les artilleurs americans sont esquipés de materiel equivalent du même tip, ils la consideèrent aussi bien aboutie, voire plus souple.

Плюс какви дни да се възползвате от нашето специално предложение за празника на перата!

Баща ти е страхотен страстен на науките и откритите несъвършенства? И ще намерите начин superbe exploration scientifique в хартиен формат? -20% полза на The Future Mag (специална оферта: 15 € на легло 19 €): 220 страници, намерени 4 ключови думи, които покриват цялата наука, която отбелязва 2022 г.

Специална оферта: -20% намаление на Mag Futura

Le Mag Futura, това е:

  • 4 основни научни въпроса за 2022 г., de la Terre à la Lune
  • 220 страници, 60 експерти
  • Доставка до дома
  • Притежател на електронна карта

Интересувате ли се от това, което искате да прочетете?

.