La Xiaomi Mi Box S оттегля страхотна цена за продадени спойки

Ако нямате свързан телевизор, инвестирайте в кутия с Android TV и гледайте живота си. Твърде добре, Xiaomi Mi Box S за 20 евро издържа спойките във Fnac et Darty.

Android 4K TV кутията има малка цена, тя наистина съществува на пазара, но вече беше признато, че Xiaomi Mi Box S е първият, който печели най-доброто качество/цена. Durant les soldes d’été 2022, son prix passe sous la barre symbolique des 50 euro chez la Fnac.

Какво искам да запазя от Xiaomi Mi Box S

  • Много качествен доклад/цена
  • Android TV и всичките му функции не работят
  • Интегриран Chromecast

Habituellement, cette box Android TV се продава на цена от 69,99 евро. Но тя е aujourd’hui продажба на 49,99 евро durant les soldes d’été chez la Fnac. Красиво предложение достъпно на сайта на Darty.


Ако в апартамента офертата, спомената в тази статия, не е налична, благодарим ви за coup d’œil ci-dessous afin de dénicher d’autres offres careant la Xiaomi Mi Box S. Le tableau se met à jour автоматично.

Съотношение качество/цена, но с помощта на малко

Сортирайте през октомври 2018 г., Xiaomi Mi Box S започва да се забавлява, но цената зависи от продажната цена на вашата привлекателност. Certes, на Android 8.1 dessus, du Wi-Fi 5 и не 6 и само Bluetooth 4.2. Още други снимки, тази кутия поддържа UHD / 4K (3840 на 2160 пиксела) при 60 изображения в секунда и е съвместима с HDR 10.

От хардуерна част има Solog Amlogic S905L и GPU Mali 450. Тази телевизионна кутия може да бъде оборудвана с 2 RAM и DDR3 телевизора и 8 вътрешни памети. Свързана връзка, има USB-A порт, HDMI 2.0 порт и един с 3,5 мм SPDIF аудио диапазон. Бреф, тази кутия Xiaomi в компактен формат с размер 147 g и размери 9,52 x 9,52 x 1,67 cm.

Получете изживяването на Android TV в малка кутия

Xiaomi Mi Box S наложи ембарго на системата за експлоатация Android TVce qui permet de profiter des SVOD табели като YouTube, Amazon Prime Video, OSC, и т.н. По телевизията той има бутон за стартиране Нетфликс. Той може да гледа и класическите телевизионни канали чрез приложения france.tv, Молотов ТВ или по myCANAL.

Освен това Android TV е свързан с Google Assistant. За да извършвате търсене в гласова поща, но и да управлявате свързаните обекти чрез приложението Google Home. В дясната линия на технологията Google Cast, която може да се използва от известни хора Google Chromecast. Съдържанието на съдържанието може да се използва от смартфон или таблет на вашия телевизор чрез кутията.

Внимателно, тази телевизионна кутия е мястото, където можете да играете видео игри, не само в 3D, които са плюс гурмани. За да изнеса лекция за съдържанието на това видео, това е много добро решение, което също е важно.

За повече, моля нашия пълен тест на Xiaomi Mi Box S.

7 / 10

Xiaomi Mi Box SXiaomi Mi Box S

В името на 2022 войници

Les Soldes d’été ont officienlement commencé le mercredi 22 юни 2022 г. във Франция et se termineront le mardi 19 juillet au soir. Това е основното, плюс сделки на нашите и факта, че имаме по-добри оферти. Вижте промоции, които си струват парите ви.

За тези, които нямат добър план за това събитие, ще имате някои разсъждения за осиновителя на основното нещо, но той няма да може да предложи препоръките, които препоръчваме:

  • Живеем със собствен акаунт в Twitter @FrandroidPromos унифицирано допълнение към добри планове (платете, за да активирате ключа за получаване на известия в реално време)
  • Изтеглете нашите приложение Frandroid (достъпно за iOS и Android), за да активирате известията от категорията „Bons Plans“ и да прегледате най-новите статии в реално време, публикувани във French Days
  • Абонирайте се за нашия бюлетин Bons Plans, за да бъдете нащрек за оферти за първи път (плюс повече от една поща на ден, освобождаване с 1 щракване, без повече разпространение):

За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и да гледате най-новите ни видеоклипове в YouTube.