Le Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro се завръща на удвоената цена за поялници

Ако искате компактен и високопроизводителен видео проектор, има 36 решения. Xiaomi предлага най-добрия компромис със своя Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro, който в момента се продава на цена от 799 евро и струва 999 евро.

Успехът на видеопроекторите на Xiaomi не е извън разглобяването. Faut dire que pour le prix, ces petites boîtes font des merveilles au point même de faire jeu egal avec des models cénesé en bien plus evolués. Висулка спойки на модела за Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro е посочена с 200 евро намаление от първоначалната си цена за допълнителна електронна търговия.

Характеристики на Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro

  • Компактният формат е лесен за транспортиране
  • Една Full HD съвместима HDR лампа, 120 часовника
  • Те са потапящи благодарение на заряда на Dolby и DTS кодове
  • Обиколка на Android TV

Пуснат на цена от 999,99 евро, Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro е наличен 799 евро във Fnac, Дарти et Син-Видео висулка la period of soldes d’été.


Ако в пакета офертата, спомената в тази статия, не е налична, благодарение на coup d’œil ci-dessous afin de dénicher d’autres offres careant le Xiaomi Mi Smart Compact Projector 2 Pro. Таблицата се запълва автоматично.

Проектор, предназначен за плочката

My Smart Projector 2 Pro е най-развитият модел, предложен от Xiaomi. Той е малко по-малко компактен от неговия компактен базов модел (215 x 201 x 143 mm), а също и с голямо тегло (3,7 kg). Това е отлично допълнение към практиката за използване на модели, различни от конвенциите в BenQ или Acer. Малкият може да го направи на маса или на мебел без забележка и е много трудно. Дизайнът на Côté, видеопроекторът избира минималистичен и соигне аспект, за да почива в идеята за дискретност.

Проекторът Xiaomi е в състояние да възстановява изображение във Full HD (1920 x 1080) и има LED крушка от 51 300 лумена. Тази яркост остава впечатляваща за видеопроектор и ви позволява да се възползвате от HDR10. Качеството на изображението е изключително задоволително в началото на играта за вашите сесии за домашно кино или за вашите игрови сесии. Той е много малък, но последният може да проектира изображение до 120 паунда. Звукът е наличен и при наличието на високоскоростни високоговорители 10W с първокласно зареждане на Dolby Audio и DTS кодове. Зарядните устройства, чийто проектор също могат да бъдат решение за разреждане, за да слушате музика в добри условия, благодарение на Bluetooth свързаността, или чрез 3,5 мм жак порт.

Android TV в движение

Enfin, китайският конструктор, трябва да поставим един от най-добрите OS TV плейъри, а този не е наличен: Android TV (версия 9.0). Това е гаранцията за печалба от плавно и интуитивно изживяване при използване. Преглед на всички приложения на платформите за стрийминг преди всички подобрения, които идват с Google Assistant на Chromecast. Съответен съединител за видео проектор, на ретрови двойни портове HDMI 2.0 и порт USB 2.0, един аудио жак, WiFi 5 и Bluetooth 5.0. À noter, le stockage interné s’élève à 16 Go.

В името на 2022 войници

Les Soldes d’été ont officienlement commencé le mercredi 22 юни 2022 г. във Франция et se termineront le mardi 19 juillet au soir. Този път плюс търговци на нашите и някои от най-добрите ни оферти. Вижте промоции, които си струват парите ви.

За тези, които нямат добър план за това събитие, ще имате някои разсъждения относно осиновителя на текущото основно или да не предложите офертите, които препоръчваме:

  • Живеем със собствен акаунт в Twitter @FrandroidPromos унифицирано допълнение към добри планове (платете, за да активирате ключа за получаване на известия в реално време)
  • Изтеглете нашите приложение Frandroid (достъпно за iOS и Android), за да активирате известията от категорията „Bons Plans“ и да прегледате най-новите статии в реално време, публикувани във French Days
  • Абонирайте се за нашия бюлетин Bons Plans, за да бъдете нащрек за оферти за първи път (плюс повече от една поща на ден, освобождаване с 1 щракване, без повече разпространение):

За нас ви каним да изтеглете нашето приложение за Android и iOS. Можете да четете и четете нашите статии, файлове и изгледи в YouTube.