Les Mailleurs Trucs Et Astuces De Google Maps Qui Feront De Vous Un Pro Dans Son Utilization

Google Maps е уеб сайт, който има приложение за мултиплейър, което помага на всички светове в допълнение към вноса, който одобрява в света. Можете да проверите импортирането на края, края на близостта, разстоянието и други от Google Maps. Изглед към пътя за да активирате Google Maps, използвайте устройството за откриване на 360 ° изгледи. Ако не сте много запознати с Google Maps, ще можете да спестите повече от тази услуга, поради което Google Maps ще ви помогне да помогнете.

Трикове и докосвания Google Maps

1]Добавете допълнителни песни към вашия маршрут

help-plus-arrêts-à-votre-direction

Реклама

Supposons quo vous souhaitiez vous rendre au lieu A et au lieu B depuis votre domicile. За да използвате проверка на Google Maps, можете да направите две неща. Всички думи, можете да изберете посоката на къщата на място A. Санитарен санитарен възел, дефинирайте друга посока от място A към място B, след като имате право на място A. Вторият вариант е да имате най-добрата кола за дефиниране то. посоката плюс едно време. Можете също да получите повече информация за вашия лиценз за внос и да изчислите общото разстояние. Тази функция обаче не е налична в Google Maps. Вие обаче винаги сте нащрек. Трябва да се определя от посоката на друг. В банята вие избирате знак, който дефинира “Добавете дестинация.” Щракнете тук и определете друго местоположение.

2]Определете предпочитаната опция за маршрут

настройка-предпочитан-опция-маршрут

настройка-предпочитан-опция-маршрут

Да предположим, че сте дефинирали голямо разстояние в Google Maps. Sependent, vous ne voulez pas emprunter les autoroutes, les péages ou les ferries. По подразбиране Google Maps има разстояние от мили. Cependant, ако искате да контролирате милята, можете също да направите правилното нещо. Всички тези параметри се прегрупират Опции за маршрут. Можете да използвате една от споменатите тук опции, за да избегнете или предпочетете. Трябва обаче да изберете вашата дестинация и да изберете упътванията. Ensuite, можете да го дефинирате.

3]Изпратете посоката на вашия телефон

изпратете посоката към вашия телефон

изпратете посоката към вашия телефон

Тъй като Google Maps е многоплатформено приложение, можете да синхронизирате своите маршрути с допълнителни устройства. Това ще ви позволи да получите насока от вашия офис към вашето мобилно приложение Google Maps. Имената на хората, които използват уеб версията на Google Maps, за да променят бързо каквото изберат. Ако изберете този, който ви позволява да използвате мобилния си оператор като карта за маршрут, можете също да използвате посоката на вашия компютър към вашия мобилен телефон.

За да направите това, свържете се със собствения си акаунт в Google на компютър, както и на мобилно устройство. Научете за Google Maps и определете посоката. В края на краищата вие режете Изпращайте маршрути на телефона си опция на вашия екран. Щракнете тук и изберете устройство. Това е то!

октомври: Алтернативи на Google Maps за защита на вашата поверителност

4]Поставете посоката без импортиране

partager-la-direction-avec-personne

partager-la-direction-avec-personne

Supposons quenqu’un vienne dans votre ville natale et qu’il ne connaisse pas un unroit en particulier. В тези моменти можете лесно да споделите посока с приятелите си. Il n’y a aucune restriction sur le partage, et cela signifie vous pouvez partager sur Facebook, Twitter, Email, WhatsApp и др. За да направите това, определете маршрут за всички останали. Ще получите и бутон за споделяне на екрана си. Кликнете върху този. Поддържайки, ще намерите контекстуален прозорец или устройство. Copiez ce lien et envoyez-le à n’importe qui. Ако искате да използвате съд (goo.gl), можете също да добавите дело и ще ви е необходим URL.

5]Интегрирайте посоката / картата на импортираната уеб страница

integrate-direction-or-map-on-import quelle-page Web

integrate-direction-or-map-on-import quelle-page Web

Supposons que vous ayez une entreprise et que određenees personnes souhaitent viseter votre lieu, mais elles ne connaissent pas l’emplacement. Можете да споделите посоката в ръководството за потребителя, споменато тук. Но трябва да го направите с chacun поотделно. Ако имате уеб сайт и можете да интегрирате нова бизнес дестинация във вашата компания, можете да направите същото на тази уеб страница. За да направите това, изберете посока и отворете менюто Partager. Ето, виждате а Интегрирайте картата бутон. Щракнете тук, за да копирате и копирате Iframe кода, можете да го съберете на вашата HTML страница. Можете да изберете предварително определени или определени личности.

октомври: Какво е Google Местен гид?

6]Регистрирайте посоката на картата в PDF или пример

enregistrer-la-direction-sur-la-carte-en-pdf-ou-l'imprimer

enregistrer-la-direction-sur-la-carte-en-pdf-ou-l'imprimer

Supposons que vous vous rendez dans un endroit où vous n’obtiendrez aucun réseau mobile. Ще бъде трудно да използвате Google Maps на мобилния си телефон, но няма да можете да го регистрирате онлайн. Ако използвате уеб версията на Google Maps, можете да регистрирате PDF файл или можете да използвате този пример, можете да следвате тези стъпки. Изберете посока от един край до друг. Трябва да си вземеш Печат бутон на вашия екран. Щракнете тук и изберете Разпечатайте и купете картите. Ensuite, entrez une note et appuyez sur le Печат бутон. Ще намерите контекстуален прозорец за избор или регистрация в PDF формат.

8]Хронология на Google Maps

google-maps-хронология

google-maps-хронология

Google Maps може да ви помогне да потвърдите, че сте тук. Cependant, уеб версията на Google Maps няма голям запас, за разлика от мобилната версия. Ако използвате всички лични и полезни Google Maps, това ще бъде записано във вашата хронология. Можете да използвате помощта на устройството, което ще бъде свързано с вашия акаунт в Google. За да проверите хронологията, свържете се с вашия акаунт в Google, можете също да използвате Google Maps. Кликнете върху трите хоризонтални линии и изберете Вашият календар. Choisissez l’année, le mois et la date pour verifier vos lieux visités.

9]Измерете разстоянието

Трикове и докосвания Google Maps

Трикове и докосвания Google Maps

Ако искате да работите по проект и да погледнете разстоянието от единия край до друг, можете да дефинирате посока. Но няма да можете да намерите разстоянието в правилната линия. Toutefois, можете също да измерите разстоянието в правилната линия от друго място, като използвате Google Maps и изберете местоположение. Направете щракване надясно и изберете Измерете разстоянието. Ensuite, choisissez l’autre emplacement et cliquez dessus. Вие избирате разстоянието директно на вашия екран.

10]Намерете оферти от хотели в Google Maps

trouver-des-offres-d'hôtels-sur-google-maps

trouver-des-offres-d'hôtels-sur-google-maps

Извън упътванията, можете да намерите всички оферти на хотели в Google Maps. Очевидно Google Maps възстановява различните портали за хотелски резервации онлайн за booking.com, luxurycollection.com, goibibo.com и т.н., и вие представяте. Получавате цената, плащането, бележката, класа и най-добрите благодарности в Google Maps.

11]Опитайте с автоматични китари, ресторанти, банки и т.н. до най-близкото място

Ако попаднете в нещастна ситуация и ви липсват пари или това, което правите, можете да използвате Google Maps, за да намерите автоматични дистрибутори на билети, ресторанти, банки, банки, ресторанти и т.н. Използвайте ясен ключ GAB до близост [location] и ще намерите списък директно във вашите Google Maps.

Надявам се, че ще намерите тези съвети!

Можете да използвате друга карта, консултирайте се с най-добрите онлайн картови услуги.

trouver-des-offres-d'hôtels-sur-google-maps

trouver-des-offres-d'hôtels-sur-google-maps