Les Russes не можете да използвате плюс зареждане на Windows 11 и 10

Изтеглянето на Windows 10 и 11 на сървърите на Microsoft е достъпно за руски интернет потребители. Американската компания не се следва изрично.

Това е ситуация, в която пише в удължаването на санкциите в случай на авария да се преразгледа в Русия в във война в Украйна – без успех за момента. След тази седмица устройството, което изтегля Windows 10 et Windows 11 в русия sont entravés. Това откри сайтът Компютър за кървене на 20 юни.

Тези смущения се наблюдават, това са последните дни с двете най-нови версии на операционната система Windows, което не се обяснява с обяснения. Американското общество не е съобщено на тази тема. Те наблюдаваха и този официален сайт на компанията Редмънд. Ils n’ont pas eté relevés ailleurs dans le monde, ce qui tend à escarter l’hypothèse d’un souci technika.

Microsoft разполага с всички услуги и продукти в Русия

Depuis le debuis de l’invasion de l’Ukraine par la Russie, Microsoft a pris des mesures pour alléger son empreinte dans le pays, участник de fait au train de sanctions visant Moscou. Последната точка от етапа на ремонт през март 2022 г., с билет за блог подписано от Брад Смит, президент и правен директор на Microsoft.

В допълнение към лозунга, целта на логическата логика е да вземе решението да спре всички новини за вашите продукти и услуги в Русия. Какво да кажа тази формула не е ясна: миграцията на администратор на Windows 11 е илюстриран безплатно и има валиден лиценз за Windows 10.

Изберете есетата от Bleeping Computer, но също и от пресагенцията ТАСС, изтеглянията с виртуално виртуално решение (VPN) функцията за уникалност на сървърите, намиращи се в други места. Тестът с VPN в Русия не е нещо, което е удобно на пистата на доброволческа мярка на Microsoft за ограничаване на изтеглянията в Русия.

Microsoft носи отговорност за наказателни санкции, като други обществени общества. // Източник: ajay_suresh – ретуширана снимка

Той каза Русия загуби част от връзката си с останалата част от мрежата, след решението на Cogent и Lumen да намалят рейса – тези две компании acheminaient du trafic dans le pays. Но не мога да не ги изтегля. Ясно е, че интернет в интернет в Русия и останалия свят е плюс етроит, но не повече.

S’il s’agit d’un act delibéré, cela ne fera sans doute que conforter Moscou de se passer de Windows à long terme, pour ne plus justement à subir d’entraves sur l’un des logiciels les plus critiques pour un ordinateur – en fait, le plus съществено: системата за експлоатация. Той каза Кремъл до прозореца, за да сортирате Windows изсипете всичко срещу локално решение или отворен код.

Windows
«Erreur – Il ya un problème avec votre requête» peut-on lire lors de l’installation de Windows en Russie // Източник: Bleeping computer

Тази логика е подобна на други сегменти на технологиите. За процесори, le pays se retrouve privé des puces les plus advancées du monde. Ако съществува руска индустрия, това не е всичко, което можете да направите. Обновяване на сектора, който изисква усилия на базата на (годишни) проекти и колосални инвестиции, кодифицирани в проекти за милиарди евро.

D’ici là, les Russes se tourneront – et c’est definiteement dejà le cas pour une partie d’entre eux – vers le piratage. Страната се смята за една от най-противоречивите фалшификати, една от най-важните. Русия има списък с регулатори, изброени в американските доклади по темата. Windows 11 няма много за регулиране, но може да се използва без забавяне.

За всички плюс кръста

Източник: Изпълнителната канцелария на президента на РусияИзточник: Изпълнителната канцелария на президента на Русия