Maladie d’ALZHEIMER: 1 единична сцинтиграфия за диагностициране

Е, не е нужно да лекувам лечението на младостта на Алцхаймер, искам да мога да диагностицирам няколко пациенти с грижа, да помагам на пациентите и винаги да приемам помощта на помощници и много професионалисти, както и лакомство, за да направя бележки и в допълнение също да планират алеята. За да мога да идентифицирам с прецизност пациентите до стадия на избор на заболяване, също в допълнение към екипите на моето изследване да идентифицирам промените в мозъчните промени при всички дебюти на болестта. Е, по-голямата част от служителите на Алцхаймер развиват младежта след 65-годишна възраст, младежта е едно от най-често диагностицираните лица с младежите, които се намесиха преди намесата на масон, за да обмислят прогресивно.

Достатъчно е само един мозъчен скенер

Понастоящем лекарите използват серия от тестове за диагностициране на болестта на Алцхаймер, като отбелязват тестове за памет и когнитивни функции и церебрална сцинтиграфия. Les scans permettent notamment d’évaluer la présence de dépôts de protein dans le cerveau et le rétrécissement de l’hippocampe, la zone du cerveau liée à la mémoire. Всички тези тестове могат да бъдат взети предвид.

Новият подход Не е необходимо да можете да използвате магнитен скенер за ядрено-магнитен резонанс (IRM) на стандартна машина от 1,5 Tesla, която трудно намира най-добрите резултати. Разработчиците са разработили основен алгоритъм

660 различни характеристики за 115 мозъчни области.

Parmi ces donneé изобразява плочката, формата и текстурата на всеки регион. Алгоритъмът винаги идентифицира аномалиите в тези характеристики, които се предшестват от прецизност с прецизност на съществуването на младостта на Алцхаймер. Тест за мозъчна сцинтиграфия на повече от 400 пациенти, посещаващи младостта на Алцхаймер до преждевременен и напреднал стадий, демонтира капацитета и точността на откриване. Новата система ще може да поправи промените в областите на шийката на матката, които не са в асоциацията на младостта на Алцхаймер, а не само cervelet (частта от шийката на матката, която координира и регулира физическата активност и физическата активност). вентрална (lié aux sens, à la vue et à l’ouïe) – ce qui ouvre de nouvelles voies de recherche sur l’étiologie la maladie d’Alzheimer.

Успешен тест За да споделим данните от повече от 80 пациенти, подложени на диагностични тестове за Младост на Алцхаймер в Imperial College Healthcare, диагностиката потвърждава нейната ефективност:

  • в 98% от случаите системата за автоматична настройка се основава на IRM данни, подлежащи на прогнозиране, точност и точност и пациентът е внимателен към състоянието на младостта на Алцхаймер;
  • плюс, системата ще може да разграничи предишните етапи и напредването на младостта на Алцхаймер с прецизна точност, според 79% от пациентите.

Главният автор, Pr Eric Aboagye, от Отдела по хирургия и рак на Imperial, коментира тези резултати: „Всъщност няма прост метод и вече не е наличен преди победата на младостта на Алцхаймер с това ниво на прецизност. Не е важно нещо. Броят на пациентите, които присъстват с младостта на Алцхаймер в клиниките на паметта, страдат от други неврологични проблеми, но в тяхната група нашата система е да правим разлика между пациентите с “Алцхаймер” и другите пациенти.

Enfin, ce systemme permet aussi d’abréger l’attente du diagnostic, une experirence douloureuse pour les pacijenti et leurs familles.