Memorial Coupe: изключителен ремонт на катарактите

СЕН-ЖАН, Н.-Б. | Това е почти рутина за катарактите на Шауиниган. Сякаш е успял да участва в поредица от елиминации, хората на Даниел Рено са в недостиг след два периода, за да спечелят най-накрая Oil Kings на Едмънтън с резултат 4 до 3 в първия мач от Мемориала на Купето обиколка.

Шампионите на Запада очакваха гостите от 3 до 2 април 40 минути, повече от обувките на Пиерик Дюбе и Оливие Надо, на 78 секунди от третия период, на базата на Катарактите на морските кучета в сбора на класирането общо след два дни състезание.

„Това е много добре. Той е добър отбор, който не може да бъде притиснат и можете да бъдете встрани, той няма да се промени в нашия мач. Той ще може да се бие срещу отличен отбор“, заяви след мача Дюбе.

Във втория период, с резултат от 2 до 2, Морис Бурк искаше това от настойника Себастиан Коса, който е privé d’un, но сигурен със синова палка. Капитанът на Катарактите трябваше да си отмъщава през третата половина на годината и за него беше невъзможно да надмине Надо.

БЪДИ ВНИМАТЕЛЕН

Alors qu’il avait l’espoir du Canadien Kaiden Guhle sur le dos, Bourque a fait le tour du filet et, en tombant, est parvenu à refiler avec une seule main la rondelle à Nadeau, qui a lancé dans une deserte par Казак, subjugé comme à peu près tout le monde dans le Harbour Station.

„Не искам да мога да имам много пари, които ме карат да се чувствам като някой друг. Когато дойдох в Надз пред ботуша, се опитах да направя разходка и историята на палитрата. »

„Не исках да те връщам в рондела, надявам се Надо. Не знам какво да правя с филето. Il m’a dit qu’il m’a vu, mais je ne m’en presentais pas. […] Il t’en sort souvent des jeux comme ça que tu ne vois pas venir. Ще бъдете предупредени и ще бъдете изненадани. »

ПРОМЕНИ

D’ailleurs, Nadeau et Bourque n’avaient pas commencé la rencontre ensemble. En Troisième, l’entraîneur-chef Daniel Renaud a décidé de separer le duo de Bourque и Xavier Bourgault, insérant Nadeau à la place de ce dernier. Le tout dans le but de s’assurer que les deux n’éetaient pas toujours opposés au duo de defenseurs composé de Guhle et Luke Prokop. Et ç’a porté ses fruits puisque les deux nouveaux trios ont marqué les deux derniers buts des vainqueurs.

„Това е много добре. Това не е нещо ново за смяната на триото. Това не е изненада за нас на стажа, но е изненадващо, че това е за другите“, обясни придруженият стажант Паскал Дюпюи, който е в освобождаването на Рено от средата на света, последният, който се чуе. изчезване.

Намира се в четиристаен апартамент за отбор от Лигата на Запада в Мемориал Купе. Представителите на Запада не отчитат мачовете от панканадското турне след победата на Рокетс от Келоуна в полуфиналите на турнето през 2015 г., представено в Квебек.

Les Oil Kings tenteront de mettre fin à cette sequence mercredi soir alors qu’ils affronteront les Sea Dogs de Saint-Jean, qui ont vaincu les Bulldogs de Hamilton 5 a 3 en lever de rideau de la compétition.

Първи период

1-SHA: Jordan Tourigny (1) (без помощник) AN-10: 11
2-Edm: Люк Прокоп (1) (Уилямс, Демек) 19:16

Наказания: Veillette (Sha) (dou min) и Golder (Edm) (maj et inc de partie) 7:37 Ledoux (Sha) et Luypen (Edm) 16:34

Втори период

3-Edm: Tyler Horstmann (1) (Guhle, Prokop) 4:11
4-SHA: Xavier Bourgault (1) (Beaudoin, Bourque) 7:11
5-Edm: Коул Милър (1) (Луйпен, Кубичек) 17:03

Наказания: Booth (Sha) 1:43 Peters (Edm) 8:07 Agostino (Sha) 13:02 Rafanomezantsoa (Sha) (dou min) 17:38 Neighbours (Edm) 17:40

Три периода

6-SHA: Пиерик Дюбе (1) (Менар, Бурго) 5:37
7-SHA: Оливие Надо (1) (Бурк) 6:55

Наказания: Has (Sha) 1:59 Banc d’Edmonton (purgée par Miller) 17:46 Bourque (Sha) 19:36

Тирс ау но

ШАУНИГАН 11 – 9 – 15 – 35 Едмънтън14 – 4 – 10 – 28

Пазители:

SHA: Charles-Antoine Lavallée (G, 1-0), Edm: Sebastian Cossa (P, 0-1)

Числени приключения:

SHA: 1 и 5, Edm: 0 и 4

арбитри:

Марио Майлет, Майк Кембъл

Онлайн игри:

Чад Хюзби, Силвен Лозиер

ПОМОЩ:

Не е наличен

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=452833365068139&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));