Repêchage LNH: Conor Geekie, един от клинописите

mercredi, 22 юни 2022 г. 08:00ч

БИВОЛ – Започнете есея на Strathclair sur la carte. Моля, изберете снимките, които сте предложили.

Стара църква, поща, която може да се използва и за телеграми, и циментът на надгробните плочи. И шампионите, много старите шампиони. В жанра на place d’où е възможно да се осъзнае кой е и кой е той.

Това е мястото, където великият Conor Geekie, един от многото бобри, които чакат да видят завръщането на Националната лига.

Il n’est pas rare de voir des joueurs sortir d’un peu nulle part pour se frayer un chemin jusqu’aux grandes ligues. трите години, върху разказвате историята на Дилън Козенс, бъдещ хор от първия кръг на Бъфало Сейбърс, който очаква оригиналният играч на Юкон да играе в LNH (или това е по-активно от тримата предшественици на света). Cette année, Rutger McGroarty deviendra seulement le deuxième joueur natif du Nebraska, un État surtout reconnu pour son obsession pour le football universitaire, repêché dans le circuit Bettman.

Geekie, lui, ne peut pas vraiment dire qu’il vient d’un endroit où le hockey est une anomalie. Селото на вашите деца се намира в западната част на Манитоба, близо до винарната в Уинипег и Реджина, в провинция Воазин.

Въпреки това, Strathclair не е плюс на “GTA”, акронимът Anglophone се използва за проектиране на страхотния регион на Торонто. Последният федерален преглед, който датира от 2016 г., има население от 709 души. „Но това е цялата община“, каза бързо Geekie. За селото, по-конкретно, “това е плюс 137”, каза той. »

Коментирайте млад атлет, който да стане еманципатор, в момента, в който ще стигне до края на световния елит в своята група, в общност, която не е популярно население, за да играе част от Center Bell?

„В случая с хокея не можете да кажете, че шоуто е твърде голямо“, каза Geekie. Имам шанса да имам ключовете за патиноара. Баща ми беше член на Административния съвет и той също беше окупиран от правителството, което все още е на власт. Compez-moi bien, ce n’etait pas la plus belle glace. Проблемът с биенето на бръмбара в момента е актуален! Но реших, че е добра идея да ми помогнеш. Развих креативността си с Морган и Ной или разделих хлябовете с приятелите си. На местообитание à deux ou trois coins de rue de là. Обмислих шансовете да го имам. »

Geekie se rappelle avec nostalgie de ses debuts dans une épipe composée от «sept filles et trois garçons» и d’avoir rapidement voulu mettre Strathclair «sur la mappe». Обкръжението е тихо, струва си да имате право на труд и смирение. Son parcours peu commun, ajoute-t-il, l’a forcé à à rapidement comprendre comment les choses se passent dans le vrai monde.

“Когато живеете на малко място, живеете в стая с най-добрите играчи, които измерват размера на ешелоните.” Когато се сбогувам с хокея, обичам всичките си най-добри играчи. Обичам го. »

Наличен за Канада?

За последните 18 години имаме възможността да завършим втория сезон в Junior League of the West (WHL) със 70 точки в 63 мача, Geekie все още може да намери най-талантливите играчи, които са талантливи в света. ‘attarde aux joueurs qui sont admissibles pour la première fois au repêchage de la LNH. По-комбиниран и поне точен? Отговорът на този въпрос се различава от един човек на друг.

Selon l’organa oficiel mandaté par la LNH pour évaluer ses meilleurs espoirs, le joueur de centre de 6 pieds 4 pouces et 190 livres est le cinquième plus beau projet parmi les patineurs ayant evolué en Amérique du Norderné dans. Това ще бъде отразено в публикациите на някои експерти, които ще могат да играят игра, която не ви позволява да бъдете на разположение в топ 10 близо до Монреал.

„Тя е един от хората в групата, който има потенциал да атакува кученце, това е Луи, който е Дан Мар, директор на LNH Recruitment Center. Размерът е конкурентен, не може да се играе преди файла, добър е 1-counter-1 в територията. Това е битка. Tout ce dont il a besoin présentément, c’est ajouter du мускул. »

Останалите привърженици на всякаква теория и непридържане към прецедента при селекцията на Geekie до края на първия кръг. Голямата точка на разпит за хората: те са патинен преврат, който Мар казва като “chantier en construction”. Нашата среща с Крейг Бътън, например, е моето име на 29д класиране от крайния списък.

C’est donc dire qu’il existe un monde où la vedette du Ice de Winnipeg serait disponible lorsque le Canadien fera sa deuxième sélection.

“Всичко е правилно според теб, според Geekie.” The fav vivre avec ça et j’essaie de ne pas laisser ça me déranger. Играя хокей, за да играя. Когато плацентата е кръстена на списъка, това е мястото да видите първите 5, първите 10. Но в крайна сметка не е за това, което играя хокей. »

!function (f, b, e, v, n, t, s) {
if (f.fbq) return;
n = f.fbq = function () {
n.callMethod ?
n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments)
};
if (!f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n;
n.loaded = !0;
n.version = ‘2.0’;
n.queue = [];
t = b.createElement(e);
t.async = !0;
t.src = v;
s = b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t, s)
}(window, document, ‘script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1155560281214305’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&appId=156263086520&version=v2.0”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));