Samsung Electronics обявява пускането на Odyssey Neo G8, първия екран за игри UHD 4K 240 Hz – Samsung Newsroom Франция

Odyssey Neo G8 съчетава 240 Hz ултра-бързи огнеупорни устройства с Quantum Mini LED технология

Samsung Electronics Co., Ltd., един от водещите лидери в индустрията на мониторите за игри, обявява наличността на гамата игрови екрани Odyssey за 2022 г. с моделите Neo G8, Neo G7 и G400. Това е последният ден за обновяване на гамата Odyssey и предлагане на едно от преживяванията на потапящите и реалностите на пазара. Odyssey Neo G8, първият екран за игри UHD 4K 240 Hz в света, се предлага в 32” формат и предлага ултрареалистично качество на изображението, бързо време за реакция и високо ниво на представяне.

« Самсуng est heureux de devoiler l’écran gaming UHD 4K en 32” le plus rapide au monde et ainsi d’apporter encore plus de perspectives et d’innovations au marché, avec une expérience inédite et incroyablement inmmersive », заяви Hyesung Ha, вицепрезидент, изпълнителен директор на отдела Visual Display Business в Samsung Electronics. « Les gamers aspirent à cette изживяване потапяне в хармония с персоналност и сцена; Odyssey отговаря на този голям успех с превъзходни характеристики и качество на изображението за покриване на суфлето. »

Odyssey Neo G8 (G85NB) – Скорост и нерешено решение

Новият Odyssey Neo G8 в 32” е UHD 4K екран, който предлага най-добрата степен на пречупване. Той съчетава ефекта на включваща технология VA 4K (3 840 x 2 160) 1000R 32” Quantum Matrix, с ултра бърза рефрактерна скорост от 240 Hz и време за реакция от 1 ms (GtG[1]). Резолюцията UHD 4K е сувенир от нюансите на 95% цвят от цветовото пространство DCI-P3. Дизайнът на Neo G8 вдъхновява емблематичния Neo G9 с елегантен екстериор, който допълва неговите характеристики на високо ниво.

Екранът предлага на геймърите реалност, която ще може да максимизира потенциала на играта и да се състезава за повече от нивото, в което средата ще бъде обогатена от представянето на танцови изпълнения и времето за реакция на най-новите технологии. FreeSync Premium Pro . Neo G8 използва елемент от технологията Quantum Mini LED, която осигурява свръхчувствителен контрол и прецизност на плътността на светодиодите: сцените са покрити и светлините са представени на тези, които са си представяни от концепциите на играта. Плюс това, страхотните детайли на устойчивото количество технология Quantum HDR 2000, която има максимум 2 000 нита и статичен контраст от 1 000 000:1. Атмосферата на CoreSync е разположена в края на монитора, променяйки цвета и функцията на афинитетното изображение за пълно потапяне.

Odyssey Neo G8 предлага широка гама от иновативни функции за подобряване на вашето изживяване. Предлага се и с нов екран, който ограничава отраженията, свеждайки до минимум разсейването при използването на концентратори за реанимация върху партньорско съдържание. Мониторът също така е оборудван с регулируем, високоскоростен, включващ и отзивчив стандарт VESA. Благодарение на гъвкавостта, потребителите могат лесно да персонализират инсталацията си за максимален комфорт и производителност.

G85NB спечели наградата в категорията за игри CES 2022 за своята иновативна технология, както и цената на CES 2022 „Най-добро от иновациите“ в първата категория.

OdysseyPR_main2_G7

Odyssey Neo G7 (G75NB) – Гаранция за потапяне с технология Mini-LED point

Samsung предлага най-добрата гама Odyssey с новия Odyssey Neo G7, 32”4K (3,840 x 2,160) изходен екран от един от 1000R включително VA, с рефрактерна честота от 165 Hz и еднократна реакция от 1 ms (GtG).

Тези характеристики са представени от голям брой характерни характеристики в модела Odyssey Neo G8, не само технологиите AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED, но и Quantum HDR 2000 с 2000-инчова светлина и статичен контраст 1 000 000: 1

Изключителното потапяне, което доведе до освобождаването на атмосферата на CoreSync, се намира в края на монитора, като ви дава живот в съдържанието на екрана в дизайна на живи и вълнуващи цветове.

Ергономичната опора ви позволява да използвате екрана на адаптера, благоприятствайки като плюс голяма производителност и максимален комфорт. Благодарение на функцията Auto Source Switch +, геймърите могат лесно да увеличат скоростта плюс скоростта на съдържанието, без да се налага да променят източниците в менюто на екрана: задушете компютъра, за да включите екрана, за да разпознаете незабавно източника и да преминете от друг към другия.

OdysseyPR_main3_G4

Odyssey G400 (G40B) – Футуристичен дизайн с основни функции за игри

Odyssey G400 е отлична възможност за геймърите да търсят докосване до екрана на всички основни характеристики на играта и футуристичен дизайн. Предлага се в 25” и 27”, G4 Full HD (1 920 x 1080) предлага ултра бърза рефрактерна честота от 240 Hz, време за реакция от 1 ms (GtG), IPS с голям ъгъл на видимост, който има HDR10 съвместимост за превъзходно игрово изживяване. Тези функции се препоръчват и за технологиите AMD FreeSync Premium и G-SYNC. Odyssey G400 също е оборудван с регулируема, регулируема и шарнирна опора за намиране на перфектната позиция.

Игровите екрани Samsung Odyssey Neo G8, Neo G7 и G400 в момента се предлагат във Франция.

[1] Сиво към сиво. Единица за измерване на скоростта на пикселите. Използвайте за измерване на времето на екраните за игри.