Soldes d’été 2022: преносимите компютри на най-добра цена


Още преди 2 години останалата част от пазара беше засегната от липсата на компоненти и производство. Инфлацията не помага, добрината предлага много пари. Néanmoins, en fouinant un peu dans les etals etumeriques, il пристига que l’on trouve sur quelques machines интересни durant ces Soldes d’été 2022. Voici ce que nous avons trouvé pour le moment (ce guide sera mis à jour regulière):

Компютрите са преносими

Това е ден преди MacBook Air apporte des ameliorations presentues i bienvenues qui en font l’une des options ideals pour les étudiants, les creatifs et presque tous les autres.

С екран с мощност 15.6, Full HD Intel Core i3, 8 Go RAM, 256Go SSD

Huawei MateBook D 15

Този преносим компютър с всички функции на MacBook може да бъде конфигуриран със скромен обхват, но е по-важно да използвате клавишите. Вашият голям екран от 15 паунда също е плюс за мнозина. On regrettera cependant qu’il peso 1,54 kg sur la balance, ce qui risque de géner les plus nomades. Закопчалка, на неплатена цена също (твърде), за да можете да се насладите.

С 13.3 Full HD екран, Intel Core i5-1135G7, 8 Go de RAM, 256 Go de SSD.

DELL XPS 13

Преносимо устройство с тактилен екран с 13.4 ultra HD оборудване, оборудвано с процесор Intel Core i7-1065G7, 8 DDR4 RAM и 512 Go SSD съхранение. Имотът е пристанище на Thunderbolt 3 и Wifi 6.

Преносим компютър с малък бюджет

Преносим компютър 2-в-1 с 13,5-инчов QHD тактилен екран, Intel Core i3-10110U, 8 Go RAM, 128 Go SSD. Функционално с Chrome OS.

Acer Chromebook CP713-2W-373X

Устройство Chromebook, което работи с ОС на Google, може да се използва за живеене. Тя ще бъде идеална за ефектите от прости игри, докато се движи в мрежата, гледайки видеоклипове онлайн или в миналото. Освен това тази версия има плаваща цена за отчитане (процесор Intel Core i3 и 8 RAM). При наличие на QHD тактилен екран.

Компютърът за игри

Преносим компютър с full HD 144Hz, Intel Core i5-11400H, 8 Go RAM, 512 Go SSD, RTX 3050

MSI GF63 Thin 11UC-026FR

Преносимият компютър MSI се смущава от процесор Intel Core i5-11400H, 8 Go RAM и 512 Go SSD за стандартни плейъри. Между другото, графичната карта RTX 3050 може да се използва за възпроизвеждане на най-добрите субтитри на продукцията.

Най-добра цена, по-добър компютър

Войниците не служат насила, за да купят преносим компютър и цена на кисели краставички. Ще трябва да платите за бюджет или сертификат за модели на машини. Най-добрите изключения могат да бъдат сервирани за преминаване на еквивалентна цена в превъзходния диапазон. И това е краят на приключенията.

В допълнение към комфорта на използване с излишък от скорост, най-добрите завършвания и компонентите с качество като екрана, това е и гаранция за чакане на офис, който можете да спестите повече от дълго време. Отделете време да сравните и размислите с нашето ръководство:

Важно:

Промоциите се отнасят до тези избори на всяка зависимост от редакцията на CNET France под формата на внос и оперативно намаляване и качество на продукта, като най-интересни са засегнатите. Списъкът ще се регулира редовно с нови оферти, които не са налични едновременно. Периодът на продадено задължение и причината за силното влияние върху сайтовете на marchands, линиите на многогодишната оферта не начислява такса за интеграция или не работи за първия преврат. Актуализирахме съветите (докоснете F5 на вашето пиано) плюс страницата за електронна търговия, която имате.