the coup devient encore плюс лукс в тази ексклузивна версия

Zapping Autonews Електрически автомобили: новата година на 2022 г

Alors même que Bentley vient de devoiler une version S de sa Continental GT, le coupé de luxe se voit maintenant decliné dans une nouvelle variante signée Mulliner. Отделът е посветен на персонализирането на английския дизайнер с ултра луксозен модел на Continental GT и GTC. Настоящето в изданието на фестивала Goodwood Knights Festival през 2022 г. в Royaume-Uni.

Изключително този Continental GT Mulliner се различава от останалата гама от плаващи дискове. Купето е с нова двойна диамантена скара, характерна за моделите Mulliner. Седалките на предната врата са подходящи за черно и синьо, но също и с помощта на хромирани пластмаси. Маншетите на огледалата за обратно виждане са в аржентински стил и сатенени или черни. В момента на отваряне на вратите към слънцето се проектира приветствено изключване, alors que les seuils de portes s’illuminent.

Изключително изискана стая

Lancer le diaporama
Bentley Continental GT Снимки от ултралуксозната версия Mulliner (2022)
+11

В интериора на Continental GT Mulliner това е луксозен избор, който предлага водач и пътници. Ако ограничението за персонализиране не е налично, Mulliner предлага всичко в черна конфигурация и е изключително за тази версия. В каталога са налични общо три трицветни комбинации. Аксесоарите могат да се използват за 88 различни цвята или да персонализирате дъската. Обсадите – магазините за лодки на Mulliner – и гледките към вратите на Diamond и Diamond couture са създадени от Crewe.

Двигателят W12 е с ниска мощност

Bentley Continental GT Mulliner (2022)Lancer le diaporama
Bentley Continental GT Снимки от ултралуксозната версия Mulliner (2022)
+11

Тази версия на Mulliner de la Continental GT не се различава по уникалност от естетическия план. Капакът на луксозния автомобил е еволюция на двигателя W12 6.0 TFSI, който е достъпен за 659 души, е 24 плюс базовия модел. Двойката е количествено фиксирана на 900 Nm. Прегледът Continental GT и коригиран от Mulliner може да ускори от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди и да поддържа фиксирана скорост от 335 км/ч.

Точкови технологии за луксозно купе

Bentley Continental GT Mulliner (2022)Lancer le diaporama
Bentley Continental GT Снимки от ултралуксозната версия Mulliner (2022)
+11

По технически план автомобилът е оборудван и с окачване на гумите Bentley Dynamic Ride. От друга страна е възможно да се използват въглеродно-керамични спирачки или да се контролира електронната стабилност. Continental GT Mulliner има елемент на задвижване на четирите колела и ограничено електронно ограничение. Тя ще се възползва от контрола на няколко души, които ще могат да подобрят допускането си до съда.


Цената и датата на сорта Bentley Continental GT Mulliner не се съобщават за деня или нощта на тази линия.

Кратко

Chez Bentley, базовите модели и подписаните версии на Mulliner. Изключително луксозни и персонализирани, тези представителства представляват nec plus ultra на превозните средства на компанията Crewe. Посветен от фестивала Goodwood Knights през юни 2022 г., Bentley Continental GT Mulliner е най-добрата рафинерия на луксозното купе. Elle reçoit une grill de calandre Double Diamond или encore un habitacle noir et doré où cuir, брилянтни повърхности и вложки boisés se cotoient. Двигателят W12 de la Continental GT Mulliner също има много мощност, разработена до общо 659 конски сили за 900 Nm на двойка. От 335 км/ч в лукс до общо.

Куентин Геру

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘1886547431376571’); fbq(‘track’, ‘PageView’);