TNMT Shredder’s Revenge: обсъдено с Yannick Belzil за ‘beat’ em up’ и Марина Орсини [ENTREVUE]


Някои дни са твърде късно за нещо подобно Костенурките нинджа: Отмъщението на Шредърet il ne fait aucun doute que le бийте ги Tribute Games е безмилостен успех в цялата линия.

Натрупване на положителни и критични бележки, Отмъщението на Шредър също е парче тютюн след играчите. Рецензиите на онлайн и общността не вървят добре, за да кажат, че заглавието на студиото в Монреал е просто най-добрата видео игра бийте ги в 2D jamais creéé. Nous avons eu la chance de l’essayer et on ne peut que valider tous les commentaires positifs que le jeu reçoit.

TMNT: Отмъщението на Шредър той е включващ, а мултиплейърът и носталгичните фактори допринасят за ефекта. Освен това играта Tribute Games е много достъпна! Идеята за силата да споделим с новото поколение играчи тази малка носталгия по изживяването на нашите деца Отмъщението на Шредър по-специален.

Започнете от началото да обсъдим дискусията с Яник Белзил, сценарист Костенурките нинджа: Отмъщението на шредеритефакторът на носталгията много присъства в играта, в допълнение към нашия дял от тайната тайна на една стока бийте ги.

Започни от: Костенурката във времето и аркадната игра са класиците, които живеят в сувенирите на играчите. Това каза той Отмъщението на Шредър от класиката на Konami?

Яник Белзил: Класиките на Konami са просто нашето основно вдъхновение Отмъщението на Шредър. Но нашата се отличава с възможността за нови възможности, включително възможността да включим Ейприл О’Нийл, Сплинтър и Кейси Джоунс. Може да се играе и в мултиплейър игра за 6 играчи, дори онлайн. Имаме много съвременни умения, които също ни помагат със сложността на анимациите на героите, илюстрацията на декорациите и аспекта на звука на играта.

Заснемане на екрана на Konami

Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Костенурки във времето – 1991

PSS: Жанрът бийте ги n’a pas beaucoup evolué depuis les années 90, la formuleest restée sensiblement la même. Това е, което характеризира добрата игра бийте ги през 2022 г.?

YB: Той е много вероятно да вкара на добри бази: формулата наистина е забавлението. Но когато играе класиката, той осъзнава тези аспекти на сигурността на гледната точка плюс „твърдия“ и по-малко щедър въпрос геймплей, като прецизност на атаките. Мисля, че отправната точка за a бийте ги модерно е да се пренебрегват аспектите плюс разочарованията на формулата.

PSS: Мода на 6 играча, това е пълен провал! Има ли причина за конкретен мотив за интегрирането на този “допълнителен мултиплейър” режим?

YB: На voulait faire quelque избра qui n’avait pas encore été fait avec un jeu de TMNT. Les Tortues Ninjasc’est un univers relié par la famille et la camaraderie, alors ça semblait une bonne idée d’amener le plus de joueurs possible pour le jeu.

PSS: С четирите торта, April и Splinter, той смята, че може да допълни стиловете на битка и атаки. Какъв е мотивът ви да добавите Кейси Джоунс към дистрибуцията? Кой се интересува от конкретика?

YB: Notre jeu est largement basé sur la lari animee de 1987 et même si Casey Jones est dans très peu d’épidodes, il reste un personage emlématique de l’univers de TMNT. Невъзможно е да се съберем. Прекалено идеален е за един бийте ги. За тези, които са по-специално, това е малко повече от другите личности, но те са оползотворяване на спортно оборудване в името на пристанището и силата!

Заснемате екрана Tribute Games

PSS: Любимият ти човек танцува Отмъщението на Шредър и защо?

YB: J’aime beaucoup Ейприл О’Нийл. Със скорост можете да се справите добре жонглира и комбинациите.

PSS: Попаднахте ли на някои актьори от опашката, за да илюстрирате кадрите от shredder версията на Shredder’s Revenge аркада, кого искате да играете за Ейприл и Кейси Джоунс?

YB: Знаем, че сте базирани на тях Tortues Ninjas de 1987, j’aimerais qu’April et Casey Jones soient incarnés par les 1987 версии на Марина Орсини и Карл Марот.

Снимки на архиви

PSS: Какъв е наборът от избори за Tribute Games? Проекти за развитие?

YB: За момента той е много щастлив да го види да играе в големия ден. Cependant, на охрана un œil sur ce qui s’en vient, on ne va pas se reposer sur nos lauriers!

Ако нямате възможност да играете Костенурките нинджа: Отмъщението на Шредърв момента е достъпен за PC, Xbox One, PS4 и Nintendo Switch.

AUSSI SUR PÈSE SUR START

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2&appId=240964493161245&autoLogAppEvents=1″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));