Variole du singe: les concepteurs du seul vaccin homologaé assurent être parés à satisfaire la demande

„Хомологацията (на американските санитарни власти) от 2019 г. (…) подлежи на три много, много постоянни международни санкции“ Сьоренсен.

Изненадите от пропагандата на младежта на нашата страна Африка и централната държава са ендемични, г-н Сас Сьоренсен ни уверява, че можем да се изправим лице в лице, дори и с една наша продукция.

“С настоящото търсене можем лесно да одобрим Световното първенство. Имаме милиони дози vrac, можем да го сложим в бутилка и да гарантираме, че настоящата епидемия се лекува”, обясни той пред AFP.

Bavarian Nordic има годишен производствен капацитет от 30 милиона дози в северната част на скандинавската столица.

Тази ваксина против варикоза е серум от трето поколение, за да има жива ваксина, която не може да се репликира (не се репликира в човешкото тяло), комерсиализирана под името Imvanex в Европа и е разрешена през 2013 г., Съединените американски щати. Unis и Имуните на Канада.

Множество акции

Посочено на таблото срещу едра шарка на възрастните, млад мъж смятан за ликвидиран след карантина на годините, лечението на необходимостта от две дози.

Selon M. Sass Sørensen, ваксината е „на склад в страната на страната“ и може да се приложи преди или след това изложение на млади хора.

„Ако сте били ваксинирани няколко дни преди това излагане, трябва да сте в състояние да се предпазите“, каза той.

След като получи пожара от американските власти за три години, Bavarian Nordic работи за разширяване на своята европейска хомологация за едра шарка.

За неговия де, авторитетът на Санта Хера (създаването на фола на пандемията на Covid-19 Pavid-19) по повод 100 000 ваксини seront mis à la disposition des Vingt-Sept ainsi que de la Norvège et de l ‘Iceland .

Първите ливразони са налице в края на годината за приоритетните държави, посочени от европейските власти.

Съединените щати ежегодно обявяват потока от запаси от леур с 500 000 допълнителни дози от повече от 100 милиона единици ваксина срещу разширени ваксини на Sanofi. Канада и Дания са добре.

Hormis ces annonces, le labotoire danois protége jalousement la nationalité de ses commanditaires.

„On ne révèle pas les noms de pays mais nous avons des demandes du monde entier: Etats-Unis, pays européens, asiatiques, du Moyen-Orient“, потвърждава М. Сас Сьоренсен.

Договорите на участниците не са допълнение към това публично проучване през май за Bavarian Nordic, агитацията на човек, който успя да пусне четири от трите седмици от плановете си за 2022 г.

Няма масова ваксинация

Malgré la hausse exponentialle des cas, l’OMS ne recommande pas de masse ваксинация à ce stade.

Във Франция Върховният орган препоръча прилагането на единична доза ваксина за лица в риск и ваксинации срещу едра шарка преди 1980 г. за лица с имунна недостатъчност.

Les Etats-Unis misent pour leur part sur la vaccination des cas contacts.

Намерено е лекарство против варикоза, произведено от лабораторията Siga и е хомологирано от EMA за variole du singe en debut d’année, но не е налично по всяко време.

Le plus souvent benigne, la maladie disparaît en général спонтанно, après deux à trois semaines de pensômes grippaux suivis d’erruptions cutane.

На 1 януари на 15 юни плюс 2103 къщи и преди десетилетие този сигнал е изпратен до 42 души в 42 държави. Европа е в центъра на разпространението на вируса с 1773 потвърдени случая, 84% от общия брой.

Hormis le vaccin antivariolique, баварски скандинавски производители на ваксини срещу encephalite à tiques, la rage, l’Ebola et develope des serums contre le Covid-19 и вирусните вируси VRS.